Go Ahead Eagles Onder-17 wacht een tweeluik met Hollandia, ten eerste zaterdag om 12.00 uur op sportpark De Zandweerd in Deventer.

Om nacompetitievoetbal te ontlopen en te zorgen voor directe handhaving in de eerste divisie-laag, doet Go Ahead Eagles er goed aan beide wedstrijden te winnen. Hollandia is een directe concurrent en staat momenteel met drie punten meer dan Go Ahead Eagles op de veilige vijfde plaats. Woensdag 23 mei treffen de ploegen elkaar om 19.00 uur in Hoorn. Dit is een replay van de ongeldig verklaarde wedstrijd van 3 maart (1-1), waarbij Hollandia een speler onrechtmatig had opgesteld.

Overige jeugdteams
Verder komt zaterdag op De Muggert in Wesepe de Onder-13 in actie tegen AFC, dat voor de winterstop met 3-1 won van Go Ahead Eagles. De ploeg van trainer U─čur Yildirim lijkt het degradatiespook wel te hebben afgeschud, maar wil graag zo hoog mogelijk eindigen in de eerste divisie A. Aftrap 11.00 uur. Onder-19, reeds kampioen, neemt het ook op tegen AFC. De tweede divisie-wedstrijd wordt gespeeld in Diepenveen, om 14.30 uur. In Amsterdam wonnen de Deventenaren met 3-2.

Voor Go Ahead Eagles Onder-15 is het doek al gevallen: de ploeg degradeert uit de eerste divisie. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen nummer-voorlaatst Buitenveldert op het programma (12.00 uur). In Wesepe won Buitenveldert met 4-1.