Beloften winnen eenvoudig van FC Dordrecht

Go Ahead Eagles 2 heeft de competitie goed afgesloten door met 3-0 te winnen bij FC Dordrecht. Isaï Marselia, Givan Werkhoven en Lars Lambooij scoorden. Door de zege eindigt de Deventer ploeg als vijfde in poule B van de reservecompetitie.

Voor rust was Go Ahead Eagles tegen FC Dordrecht heer en meester. Trainer Marco Koorman vond dat zijn ploeg in de eerste helft wel vaker dan twee keer had mogen scoren. Na rust gebeurde er weinig en kabbelde de wedstrijd naar het einde. Lambooij vijzelde de score op tot de 3-0 eindstand.

Koorman kijkt positief terug op het seizoen. Spelers uit het eerste zijn zich steeds beter gaan profileren in de beloften en de zogenoemde eigen spelers hebben zich individueel verbeterd. De groep bestond uit een kern van acht veldspelers en drie doelmannen en het is de intentie volgend seizoen te werken met twaalf spelers en twee keepers.

Opstelling Go Ahead Eagles tegen FC Dordrecht: Steven van Dijk, Lum Rexhepi, Norichio Nieveld, Julian Wolf, Thijs Dekker (56. Marlo de Groot), Patrick Maneschijn (73. Yannik de Vries), Sébastien Locigno, Givan Werkhoven, Lars Lambooij, Isaï Marselia (46. Sefa Yildirim), Dennis Hettinga.

Karakteristiek:
Reservecompetitie, poule B: FC Dordrecht 2 – Go Ahead Eagles 2 0-3 (0-2). 6. Isaï Marselia 0-1, 36. Givan Werkhoven 0-2, 89. Lars Lambooij 0-3.