Beloften winnen nipt van SVZW

Jong Go Ahead Eagles heeft het oefenduel tegen zaterdag-eersteklasser SVZW dinsdagavond met 2-3 gewonnen.

Dankzij benutte strafschoppen van Givan Werkhoven en Isaï Marselia ging Go Ahead Eagles in Wierden met een 0-2 voorsprong de rust in. Na de 1-2 kort na rust, tekende Brem Soumaoro in de slotfase voor de 1-3. Een minuut voor tijd bepaalde SVZW de eindstand op 2-3.

Marco Koorman, trainer van de beloftenploeg, was gematigd tevreden. “Qua veldspel waren wij in de eerste helft de bovenliggende partij; zowel verdedigend als aanvallend. Alleen waren we in de eindfase slordig, maakten we verkeerde keuzes of stonden we met net niet genoeg mensen voor de goal.”

Na rust van hetzelfde laken een pak. Alleen werd de thuisploeg gevaarlijker vanuit de omschakeling en creëerden de Deventenaren te weinig kansen. “Dit was een goede tegenstander”, vond Koorman, “maar we moeten vaker scoren.”

Go Ahead Eagles trad aan met de volgende elf: Lars Jansen, Dennis Hettinga, Desney Bruinink, Isaï Marselia, Orhan Džepar, Thijs Dekker, Patrick Maneschijn, Brem Soumaoro, Givan Werkhoven, Sander Thomas en Filip Arsic. In de rust maakten Marselia en Arsic plaats voor Sefa Yildirim en Yannik de Vries.