Go Ahead Eagles Onder-15 is zaterdag de enige jeugdploeg die thuis te bewonderen is. Het elftal neemt het op De Muggert in Wesepe op tegen de leeftijdgenoten van FC Groningen (13.00 uur).

Onder-15 beleeft een zwaar seizoen, maar ook tegenstander FC Groningen vindt zich terug in de lagere regionen van de eerste divisie A. Niettemin wonnen de noorderlingen in september met 2-0 van Go Ahead Eagles.

Het O19-elftal gaat nog altijd aan kop in de tweede divisie A, maar de voorsprong op nummer twee Roda ’46 is geslonken tot een punt. Winnen is dus het devies tegen Be Quick 1887. Saillant: de ploeg uit het Groningse Haren wist Go Ahead Eagles begin november de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen (1-2). In de uitwedstrijd (aftrap 13.15 uur) zetten de Deventenaren alles op alles om de drie punten mee naar huis te nemen.

Ook Go Ahead Eagles Onder-13 heeft iets recht te zetten. De ploeg ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen FC Twente en zoekt zaterdag in Hengelo revanche (12.30 uur). In de eerste divisie A bezet Go Ahead Eagles de zesde plaats en staat Twente negende. Het verschil is twee punten, waarbij aangetekend dat de Tukkers drie wedstrijden minder hebben gespeeld.

Onder-17 speelt zondag een jubileumwedstrijd bij Sportclub Deventer, dat zestig jaar bestaat. Sportclub treedt aan met een gemixt team van O19- en O17-junioren. Aftrap 12.30 uur.