Nieuws Algemeen

De échte verkiezingen: stem op de wedstrijdshirts 2018/2019!

Het is de langstlopende samenwerking op voetbalkledinggebied in Nederland en misschien zelfs wel in de wereld. Komend seizoen draagt Go Ahead Eagles voor het 30e seizoen op rij tenues van hummel. Reden voor Go Ahead Eagles en Deventrade (distributeur en producent van hummel) om samen met jullie verleden, heden en toekomst aan elkaar te verbinden. Jij bepaalt samen met je mede-fans welk thuis- en uitshirt komend seizoen hun come-back maken!

Wordt het bijvoorbeeld de Schotse ruit, het groen-witte promotieshirt, of toch het skylineshirt van 2015/2016? En wat te denken van de thuisshirts? Komt de witte kraag van begin jaren ’90 terug of vind je het stramien van de afgelopen jaren het mooist? Jij stemt en bepaalt!

Bovenaan en in het midden van de homepage en in de dubbeldikke Matchday! van vanavond (op=op) vind je alle thuis- en uitshirts die Go Ahead Eagles in 30 jaar hummel heeft gedragen. Inderdaad, het zijn er nogal wat. Daarom krijg je twee weken de tijd om je keuze te maken. Op 30 maart, vóór de wedstrijd Go Ahead Eagles-Helmond Sport, kunnen alle seizoenkaarthouders met een speciaal stembiljet hun stem uitbrengen. Het thuis- en uitshirt met de meeste stemmen beleven komend seizoen een unieke come-back.

Go Ahead Eagles en Deventrade danken de volgende personen/organisaties voor hun bijdrage aan de totstandkoming van de actie tijdens de afgelopen maanden:
– Edwin Klok (visuals losse shirts)
– Brand Specials (hoofdvisuals)
– Chris Vosmeijer (slides op Facebook en website)
– Jeffrey Hurenkamp (fotografie)
– Henny Meyerink (fotografie)
– Erik Pasman (fotografie)
– Stichting Niet te Kraken (archiefmateriaal)

Klik hier om naar de actiepagina te gaan!


Klik op de afbeelding om deze te vergroten!

Terug naar overzicht