Logo nieuwsbrief Go Kids Club - Kowet4You 3

Vrienden worden met Kootje?

Ben jij helemaal gek van Go Ahead Eagles en ben je tussen de 0 en 11 jaar? Dan is de Go Kids Club echt iets voor jou! Sinds 2002 is de Go Kids Club dé club voor de allerjongste Eagles-fans. Als lid van de Go Kids Club kan je deelnemen aan superleuke activiteiten en kan je makkelijk en goedkoop kaarten kopen voor wedstrijden.

Activiteiten

De Go Kids Club organiseert elk jaar allerlei toffe activiteiten, zoals een voetbalclinic, een kinderpersconferentie en een bowlingmiddag. Uiteraard zijn de spelers van Go Ahead Eagles daarbij ook altijd van de partij! Zie jij jezelf al voetballen op het hoofdveld van de Adelaarshorst? Of een speler van Go Ahead Eagles interviewen? Of wat dacht je van de players escort, waarbij je aan de hand van een voetballer het veld oploopt voorafgaand aan een wedstrijd? Hoe gaaf is dat?

Nieuwsbrief

De Go Kids Club heeft een eigen nieuwsbrief, waarin we je maandelijks informeren over alle activiteiten en evenementen die er voor de leden van de Go Kids Club plaatsvinden. Verder staan elke maand de vaste rubrieken ‘Young Eagle van de Maand’ (waarin leden van de Go Kids Club zichzelf kunnen voorstellen) en ‘Vijf vragen aan…’ (waarin een speler van Go Ahead Eagles aan het woord komt) in de nieuwsbrief. Klik hier voor de nieuwsbrief van november 2016. Wil jij de nieuwsbrief graag elke maand per e-mail ontvangen? Geef dan je naam en e-mailadres aan ons door via [email protected].

Naar een wedstrijd toe

Als lid van de Go Kids Club kan je natuurlijk ook de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles bezoeken. Met je enige echte Go Kids Club-pas kan je voor jezelf en een volwassene kaarten kopen voor het kidsvak op de Leo Halle Tribune. Een kinderkaartje kost maar € 12,50 en een volwassenenkaartje slechts € 22,50. Tickets voor een wedstrijd tegen de zogenoemde Top-6 (Ajax, Feyenoord, PSV, PEC Zwolle, Heracles Almelo en FC Twente) zijn € 5,- duurder (het is niet mogelijk om met je Go Kids Club-pas alleen een kaartje voor een volwassene te kopen).

Nou, heeft Kootje teveel gezegd? Nee, toch? Geef je dus snel op!

Zoals je leest, zijn er genoeg redenen om lid te worden. Een lidmaatschap van de Go Kids Club kost per seizoen € 15,-. Naast korting op wedstrijdkaarten en de mogelijkheid om deel te nemen aan alle activiteiten, ontvang je ook nog eens een leuk welkomstcadeau! Wil je lid worden van de Go Kids Club, mail dan even naar [email protected] of lever onderstaand inschrijfformulier ingevuld in bij de receptie van Go Ahead Eagles (klik op de afbeelding om het inschrijfformulier te vergroten en uit te printen).

flyer kidsclub-2016-2017a