Logo nieuwsbrief Go Kids Club - Kowet4You 3

Vrienden worden met Kootje?

Ben jij helemaal gek van Go Ahead Eagles en ben je tussen de 0 en 16 jaar? Dan is de Kidsclub echt iets voor jou! Sinds 2002 is de Kidsclub dé club voor de allerjongste Eagles-fans. Als lid van de Kidsclub kan je deelnemen aan superleuke activiteiten en kan je makkelijk en goedkoop kaarten kopen voor wedstrijden.

Activiteiten

De Kidsclub organiseert elk jaar allerlei toffe activiteiten, zoals een voetbalclinic, een kinderpersconferentie en een bowlingmiddag. Uiteraard zijn de spelers van Go Ahead Eagles daarbij ook altijd van de partij! Zie jij jezelf al voetballen op het hoofdveld van De Adelaarshorst? Of een speler van Go Ahead Eagles interviewen? Of wat dacht je van de players escort, waarbij je aan de hand van een voetballer het veld oploopt voorafgaand aan een wedstrijd? Hoe gaaf is dat?

Nieuwsbrief

De Kidsclub heeft een eigen nieuwsbrief, waarin we je regelmatig informeren over alle activiteiten en evenementen die er voor de leden van de Kidsclub plaatsvinden. Wil jij de nieuwsbrief graag per e-mail ontvangen? Geef dan je naam en e-mailadres aan ons door via kidsclub@ga-eagles.nl. Klik hier voor de nieuwsbrief van maart 2018.

Naar een wedstrijd toe

Als lid van de Kidsclub kan je natuurlijk ook de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles bezoeken. Met je enige echte Kidsclub-pas kan je voor jezelf en een volwassene kaarten kopen voor het kidsvak op de Leo Halle Tribune. Een kinderkaartje kost maar € 7,50 en een volwassenenkaartje slechts € 15,- (het is niet mogelijk om met je Kidsclub-pas alleen een kaartje voor een volwassene te kopen).

Nou, heeft Kootje teveel gezegd? Nee, toch? Zoals je leest, zijn er genoeg redenen om lid te worden. Geef je dus snel op! Een lidmaatschap van de Kidsclub kost per seizoen € 15,-. Naast korting op wedstrijdkaarten en de mogelijkheid om deel te nemen aan alle activiteiten, ontvang je ook nog eens een leuk welkomstcadeau! Wil je lid worden van de Kidsclub, mail dan naar kidsclub@ga-eagles.nl.