Go Ahead Eagles vecht zich langs BVV Barendrecht

Go Ahead Eagles gaat in de koker voor de volgende ronde van de KNVB Beker. In Barendrecht werd een zwaarbevochten zege geboekt op Tweededivisionist BVV Barendrecht: 1-3.

Stefano Beltrame (foto onder) was met twee uitgekiende assists de grote man aan Deventer zijde. Nadat Esajas de thuisploeg al vroeg op een 1-0 voorsprong had gebracht, profiteerde Langedijk van de eerste steekpass van Beltrame. Hij omspeelde de doelman en tikte simpel binnen.

In de tweede helft bleef het spannend. Een kwartier voor tijd bediende Beltrame spits Hendriks die oog in oog met de doelman koeltjes afrondde: 1-2. In de slotfase kreeg Van Deelen van Barendrecht de rode kaart voor – volgens de berichten – een verbale uitbarsting tegen een speler van Go Ahead Eagles. Hij zag vanaf de kant toe hoe Hendriks vijf minuten voor tijd na een goede actie het pleit definitief beslechtte in rood-geel voordeel.

Foto’s: Erik Pasman