Het seizoen 2019/2020 startte voor Go Ahead Eagles in augustus met twee thuiszeges en twee uitnederlagen. Vervolgens begon het team van trainer Jack de Gier steeds beter te draaien en langzaamaan in een flow te komen.

De maand september: ongeslagen! De maand oktober en november: ongeslagen! En ook in heel december was Go Ahead Eagles niet te kraken tijdens het uitduel bij De Graafschap (1-1), de thuiswedstrijd tegen Jong PSV (1-1) en de uitbeurten bij Helmond Sport (1-2), FC Twente (2-5) en Jong FC Utrecht (0-3).

Inmiddels bedraagt de ongeslagen reeks liefst achttien (!) wedstrijden. In de eigen Adelaarshorst leed Go Ahead Eagles zelfs nog geen enkele nederlaag in het seizoen 2019/2020. Op welke positie de club gaat eindigen tijdens het 100e jaar aan de Vetkampstraat, weet nog niemand. Wél weten spelers en staf dat ze dit seizoen tijdens hun verdere reis door de Keuken Kampioen Divisie kunnen rekenen op de fantastische steun van ruim 6.600 seizoenkaarthouders, die voor een geweldige voetbalambiance in De Adelaarshorst zorgen.

Benieuwd naar de prestaties van Go Ahead Eagles in de tweede seizoenshelft? Met een halve seizoenkaart hoef je niets te missen van de allesbeslissende competitiefase! Je halve seizoenkaart is vanaf het moment van aankoop per direct geldig tot en met 30 juni 2020. Al tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Almere City FC (zondag 12 januari 2020) kun je er dus als (halve) seizoenkaarthouder bij zijn!

Als halve seizoenkaarthouder heb je…

…toegang tot alle negen competitiewedstrijden die Go Ahead Eagles in de tweede seizoenshelft speelt in De Adelaarshorst, waaronder de topduels tegen NAC Breda, NEC, De Graafschap en SC Cambuur.
…elke thuiswedstrijd een vaste plaats in het stadion.
…aanzienlijk voordeel ten opzichte van het kopen van losse kaarten voor alle thuiswedstrijden. Een besparing die je bijvoorbeeld kunt benutten voor extra consumpties op een Matchday of het aanschaffen van een artikel in de Fanstore!

Prijzen halve seizoenkaarten