Nieuws Algemeen

Jeugdteams Eagles boeken bekersucces

Go Ahead Eagles onder-19 heeft zich met klinkende cijfers geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. De ploeg won met 12-1 bij de leeftijdgenoten van Colmschate en sluit de poulefase daarmee met de volle buit af.

Faisal Toryalai maakte drie goals voor het oudste jeugdteam van Go Ahead Eagles, Desney Bruinink en Sjors van den Hoogen scoorden beiden twee keer. De overige vijf treffers kwamen van de schoenen van Moussa Nattinama, Rik Dirksen, Jamie Woodlock, Alessandro Sotele en Domenico Adam. Afgelopen maandag won het team van trainer Harry Decheiver zijn tweede groepsduel met 0-2 van Schalkhaar.

Go Ahead Eagles onder-17 won met 0-3 van Schalkhaar onder-17. Bij rust stond het 0-1. Quitin Oliekan, Rehwin Nandpersad en Pieter Ebbers scoorden voor de roodgele formatie, die de poule aanvoert met vier punten uit twee wedstrijden. Dinsdag 6 september, uit tegen Diepenveen (18.30 uur), kan het zich plaatsen voor de volgende ronde.

Go Ahead Eagles onder-13 is al zeker van de volgende ronde. Het nieuwe team uit de voetbalopleiding, getraind door Ugur Yildirim, pakte negen punten in drie poulewedstrijden. Na midweeks de leeftijdgenoten van ATC met 1-6 aan de kant te hebben gezet, werd zaterdag BFC in Bussum met 1-0 aan de zegekar gebonden. Jorn Hekkert besliste de wedstrijd diep in de tweede helft.

Go Ahead Eagles onder-15 pakte een punt in de oefenwedstrijd tegen eredivisionist Heerenveen. Na een 1-0 achterstand bij rust, zorgde Olaf Kok ervoor dat de ploeg van Jan Kromkamp een punt meenam naar Deventer.