In de laatste week van de seizoenkaartverlenging* iedere dag een seizoenkaartmeter! Dinsdag is sowieso seizoenkaartmeterdag, dus vandaag een uitgebreide update, met onder meer HOME OF (JOUW NAAM) op Kleuren van Juweel, Home of Eus en natuurlijk de stand.

*Na zondag vervallen de reserveringen. Verlengen kan daarna nog wel, maar het is niet gegarandeerd dat jouw eigen plek dan nog beschikbaar is…

Kleuren van Juweel

We beginnen met de Home of Football Special van de Kleuren van Juweel. Deze week ging-ie naar de drukker en vanaf 25 valt het bewaarexemplaar bij ruim 3.000 adressen op de deurmat. 2.600 daarvan zijn vroege verlengers, die zich hiermee verzekerden van extra vroegboekvoordeel. De nieuwe editie van Kleuren van Juweel staat bordevol fijne leesverhalen. Bruno van den Dungen, de begeerde topscorer van de Onder-13, komt aan het woord, net als Alfred Knippenberg (‘fitter dan ooit’), clubfotograaf Erik Pasman en groundsman Branco Jongsma, die samen met zijn team zorgde voor een van de beste velden van de Jupiler League (bron: VVCS Veldencompetitie). Ideaal leesvoer voor in de vakantie!

Een leuke primeur is dat de Kleuren van Juweel gepersonaliseerd is! De naam die bij ons bekend is (gekoppeld aan je seizoenkaart) prijkt op de cover! Dat ziet er (ongeveer) zo uit:

Home of Eus

Zondag kwam alweer de laatste aflevering van Home of Eus op de kanalen van Özcan Akyol en Go Ahead Eagles. In deze extra lange slotaflevering praat Eus met betrokkenen – waaronder de nieuwe trainer John Stegeman – over het moment waar we eigenlijk al maanden naar uitkijken. 2018/2019: nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De stand

Het doel dat we stelden voor zondag: 4.000. Ambitieus, maar haalbaar met een rood-gele eindsprint. Sinds gisteren is er weer een mooie stap gezet, mede doordat jullie vrienden/familie aanspoorden vlug te verlengen. Dat bracht de stand op: