Vorige week mocht Go Ahead Eagles de Zeeuwse verdediger Julius Bliek als nieuwe Eagle verwelkomen. Afgelopen zaterdag werd zijn voorbeeld gevolgd door een andere verdediger, Jeroen Veldmate. En vandaag kreeg de achterhoede van Go Ahead Eagles opnieuw een kwaliteitsinjectie. Linksback Roland Baas tekende vol overtuiging een contract in Deventer.

FULL SUPPORT

Exact 175 mensen volgden het spoor van de drie verdedigers en sloten zich sinds vorige week dinsdag als seizoenkaarthouder aan bij Go Ahead Eagles. Net als Roland Baas beseffen ook zij dat de Eerste Divisie volgend seizoen een soort halve Eredivisie wordt en full support is dan meer dan gewenst. Het betekent dat de seizoenkaartmeter inmiddels hard op weg is richting de 5.500!

TRAINING VAN JOHN, MARCO EN KICK

Heb jij je seizoenkaart al vóór dinsdagavond 29 mei verlengd? En wil je graag in aanmerking komen voor de mijlpaalprijs van die dag: met je eigen team trainen onder leiding van John Stegeman, Marco Heering en Kick Maatman? Stuur een e-mail naar info@ga-eagles.nl o.v.v. ‘Home of Training’ met jouw naam, de club waar je voetbalt en het team waarin je uitkomt. Dit kan tot en met zondag 10 juni. Uit alle inzendingen trekken we daarna één winnaar, die komend seizoen met zijn/haar team training krijgt van de technische staf van Go Ahead Eagles!

DE STAND!