Vandaag werd bekend dat we de competitie hoogstwaarschijnlijk openen tegen Jong FC Utrecht. 70 dagen voor die eerste thuiswedstrijd mochten we dit weekend alweer de 5.400e seizoenkaarthouder verwelkomen!

Competitieschema

Zoals gezegd publiceerde de KNVB vandaag het concept-competitieschema van de Eerste Divisie. Dat het tweede voetbalniveau van Nederland komend seizoen misschien wel sterker is dan ooit, ondervindt Go Ahead Eagles meteen in de eerste periode. Hierin zijn onder meer Roda JC, Sparta, NEC en Jong Ajax tegenstander. Wij hebben er zin in!

Diner

De prijzenpot van de seizoenkaartmeter is ook dit jaar weer uitstekend gevuld. ‘Debuterende’ prijs dit jaar is het diner met je drie favoriete spelers. Ellen was de gelukkige winnaar en kwam vandaag haar waardecheque ophalen. Welke spelers haar mogen trakteren op een etentje in Deventer of omstreken weet ze nog niet. Gelukkig heeft ze nog genoeg tijd om te kiezen!

Dinnerdate

Een andere schitterende seizoenkaartmeterprijs is de training van de technische staf van Go Ahead Eagles. De afgelopen weken meldden jullie massaal jullie voetbalteams aan. Gisteren en vandaag zijn alle aanmeldingen die via de (digitale) post binnenkwamen verzameld. Morgen wordt er geloot!

De stand