Zag jij gisteren het nummer 0570 – 621357 op het scherm van je telefoon verschijnen? Dan was je niet de enige! Spelers, medewerkers en vrijwilligers van de Supportersvereniging belden gisteren in totaal ruim 400 verlengers en nog-niet-verlengers. Zowel het bedanken als het aansporen werd gewaardeerd: de verlengingen stroomden binnen!

Knalfuif

Door die stroom aan verlengingen mogen we in deze editie van de seizoenkaartmeter alweer de zevende mijlpaalprijs uitreiken. Een van de vorige zes was het Verjaardagsarrangement, dat gewonnen werd door niemand minder dan Niels ter Mate. Zijn vrienden kunnen zich verheugen op een fantastisch feest bij een thuiswedstrijd rond zijn verjaardag. Vandaag kwam Niels zijn cheque ophalen.

Dinner date

Maar wie gaat aan de haal met de volgende waardecheque: een dinner date met je favoriete spelers. And the winner is… Ellen Roosenburg uit Vak 8! Van harte gefeliciteerd en alvast eet smakelijk, Ellen. We nemen spoedig contact met je op.

De stand

Dan de stand. Zoals beschreven was de belavond een zeer productieve. Supporters die nog niet verlengd hadden gaven massaal aan dat alsnog te gaan doen, of vroegen de beller dit even te regelen. De seizoenkaartmeter nam zodoende een vlucht en bleef ook vandaag lekker doorlopen. Dat brengt de stand op…

Nog niet verlengd?

Klik hier en volg het voorbeeld van 3.741 mede-fans!! Verlengen kan nog tot zondag sowieso; daarna vervallen de reserveringen.