Regelmatig honoreert Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal speciale verzoekjes van speciale fans. Zo ook afgelopen week, toen Levi Roosendaal in het zonnetje werd gezet tijdens een fraaie fotoshoot in De Adelaarshorst.


(Foto: Linda de Greef)

Rond de klok van drie uur kwamen Levi, zijn grote broer, zijn ouders en de fotograaf vorige week woensdagmiddag aangereden. Met een grote lach op zijn gezicht stelde de kleine Levi zich voor aan de medewerkers van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal. Na een korte introductie was het tijd voor de eerste foto’s. De eerste plek, voor het Home of Football-hek met het stadion op de achtergrond, leverde al gelijk heel wat mooie foto’s op.


(Foto: Linda de Greef)

Vervolgens was het tijd om het stadion in te gaan, waar Levi samen met zijn grote broer een mooi plekje op de Leo Halle tribune uitzocht. Vanaf daar had Levi een goed zicht op de B-Side aan de overkant, waar zijn vader altijd staat tijdens de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles. Uiteraard wilde ook Levi daar graag een kijkje nemen en dus liep hij via de hoofdingang en de business lounges richting B-Side. Daar werden de laatste foto’s, met de graffiti op de achtergrond, gemaakt. Aan het einde van de fotoshoot bedankte Levi iedereen met een high five en ging daarna weer lekker naar huis toe.


(Foto: Linda de Greef)