Rabobank Salland en Go Ahead Eagles organiseerden onlangs voor de vierde keer het Rabo Kowet-event. Bijna 200 kinderen genoten van een sportieve middag in De Adelaarshorst.

(Foto: Rabobank Salland)

Marco Dirksen, directeur Bedrijven bij Rabobank Salland, opende de middag voor de aanwezige kinderen: “Wij vinden het bij Rabobank Salland belangrijk om betrokken te zijn bij de samenleving. We zien de jeugd graag veel bewegen en sportief bezig zijn. Als hoofdsponsor van de Kidsclub trakteren we met het Rabo Kowet-event onze jonge klantjes van tien jaar oud op een sportieve middag in De Adelaarshorst.” De kinderen kregen een voetbalclinic van spelers van Go Ahead Eagles, hielden een persconferentie, kregen een rondleiding door De Adelaarshorst en namen deel aan verschillende sportieve activiteiten. Uiteraard was er ook volop gelegenheid om met de spelers op de foto te gaan en een handtekening te scoren.


(Foto: Rabobank Salland)

Programmaonderdeel ‘Leven als een prof’
“Dit jaar hadden we de voetbalmiddag voor het eerst gekoppeld aan het Leven als een Prof-programma van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal”, vervolgt Dirksen. “Sjoerd Overgoor en Sam Beukema zijn ambassadeurs van Leven als een Prof, waarin onder meer op scholen aandacht wordt besteed aan thema’s als voeding, gezondheid en financiën. Samen met Patrick Beer van Rabobank Salland, die regelmatig gastlessen op scholen verzorgt over verantwoord omgaan met geld, werd een speciaal Rabo Kowet-college gegeven.”


(Foto: Rabobank Salland)

Dirksen: “De vierde editie van het Rabo Kowet-event vond bovendien plaats onder prachtige weersomstandigheden. Dat maakte het feestje voor de kinderen helemaal compleet en deze middag is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.”