De Adelaarshorst is ook volgend seizoen het Home of Decoverf.nl. De rugsponsor geeft ook volgend seizoen kleur aan Go Ahead Eagles. Beide partijen zijn verheugd met het continueren van de onderlinge sponsorovereenkomst, die gepaard zal gaan met een naamswijziging op het wedstrijdshirt van Go Ahead Eagles. Door de presentatie van een nieuw verfmerk prijkt met ingang van het seizoen 2018/19 de naam van Studio Coldec op de rug van het Eagles-shirt.

Volgens Ron Bleize, met zijn bedrijf Coldec en Decoverf.nl al jarenlang een trouw Business Partner van Go Ahead Eagles, is de nieuwe naam van het verfmerk Studio Coldec op het shirt een logische stap. “Een nieuw verfmerk vraagt om naamsbekendheid en het shirt van Go Ahead Eagles biedt daar de uitgelezen kans voor. Met Decoverf.nl hebben we inmiddels bekendheid weten te genereren en de consumentenmarkt bereikt. Studio Coldec is een nieuw verfmerk dat zich voornamelijk richt op de B2B-markt en wij vinden het de hoogste tijd om de aandacht op dit merk te vestigen.”

Studio Coldec ontwikkelt, produceert en levert innovatieve verfproducten voor wand- en vloerafwerking. Daarnaast worden concepten ontwikkeld, waarbij het decoratieve effect hand in hand gaat met de eenvoud van verwerking en het realiseren van maximale duurzaamheid en gebruikersgemak. Studio Coldec is internationaal actief en heeft door middel van het franchiseconcept inmiddels 70 winkels in China. Winkels met unieke producten voor beginners, doorgewinterde doe-het-zelvers en professionele verwerkers. “Vanaf nu laten we ons ook actief zien op de Nederlandse markt”, aldus Ron Bleize. “We zetten net als de selectie van Go Ahead Eagles elke dag de schouders eronder om mooie successen te behalen. Wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen!”