Suzanne Huurman maakt per 1 juli de overstap van Go Ahead Eagles naar TopSupport / PSV. Huurman was sinds 2015 als clubarts verbonden aan Go Ahead Eagles en fungeerde afgelopen seizoen tevens als medisch coördinator.

Huurman treedt in dienst van Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport, onderdeel van de St. Anna Zorggroep. TopSupport coördineert de sportmedische begeleiding van de selectie van PSV, Jong PSV, de PSV-jeugd en die van PSV Vrouwen.

“Ik kijk terug op een geweldig mooie tijd bij Go Ahead Eagles”, vertelt Suzanne Huurman. “Mijn eerste wedstrijden waren die tegen Ferencváros in de Europa League. Ook daarna heb ik hoogte- en dieptepunten meegemaakt, waaronder een promotie en een degradatie. Go Ahead Eagles bood me de mogelijkheid te debuteren in het betaald voetbal en mede hierdoor krijg ik nu een unieke kans om mezelf bij TopSupport / PSV verder te ontwikkelen. Zowel als voetbaldokter bij PSV als in de functie van arts in de kliniek bij TopSupport. Tot en met 1 juli zet ik mij samen met mijn collega’s, met wie ik ontzettend prettig heb samengewerkt, in om de voorbereiding van Go Ahead Eagles op medisch vlak zo optimaal mogelijk op touw te zetten.”

Algemeen directeur Hans de Vroome: “Namens Go Ahead Eagles bedank ik Suzanne voor haar inzet voor de club. Samen met haar medische team heeft ze de club op dat vlak verder geprofessionaliseerd. Haar stap bevestigt dat talentvolle mensen in alle lagen van de club – voetballers, maar ook medewerkers – door kunnen groeien bij Go Ahead Eagles. We wensen Suzanne alle goeds en succes toe bij TopSupport en PSV.”


(Foto’s: Erik Pasman)