Heb jij nog geen cadeau voor Vaderdag aanstaande zondag? Niet getreurd! Dick Schneider had in Home of Eus een uitstekende cadeautip in petto. Want: “iedere Deventer man wil voor Vaderdag een seizoenkaart voor de Eagles!”

Wij maken het nog leuker! Koop deze week een seizoenkaart voor je vader en krijg tegen slechts €5 bijbetaling een limited edition Vaderdagpakket! Met uiteraard enkele échte Vaderdag-klassiekers:
– Go Ahead Eagles-sokken
– Een Go Ahead Eagles-stropdas*
– Kleuren van Juweel Home of Football Special*
– Go Ahead Eagles Bierglazen
– Go Ahead Eagles golfballen*
*Exclusief, want helemaal nergens anders verkrijgbaar!


Video: Rocketboys

Hoe kom je aan dit Vaderdagpakket?
– Kom morgen (woensdag) vanaf 10:00 uur langs in de Fanstore van Go Ahead Eagles. Koop een seizoenkaart voor je vader (of iemand anders die jij graag een speciaal cadeau wil geven zondag) en koop het Vaderdagpakket bij.
– Niet in de gelegenheid langs te komen? Telefonisch bestellen kan ook. Bel woensdag vanaf 10:00 uur naar 0570 – 62 13 57 om je seizoenkaart telefonisch aan te schaffen en het Vaderdagpakket te reserveren. Je kunt hem dan later deze week op (laten) halen. Opsturen is helaas niet mogelijk, aangezien de bierglazen breekbaar zijn.

Er zijn vijf Vaderdagpakketten beschikbaar. Twee andere pakketten worden verloot onder alle fans die al een seizoenkaart hebben besteld/verlengd. Kans maken? Laat een reactie achter op Facebook.com/GAEagles of stuur een e-mail naar pers@ga-eagles.nl met de reden waarom jouw familielid dit Go Ahead Eagles Vaderdagpakket verdient!