“Ik ben veel bezig met muziek, sommige supporters van Go Ahead Eagles kennen mij misschien wel van mijn rapnummers. Wat mensen zich daarbij moeten voorstellen? Ik rap over dingen die ik heb meegemaakt of over dingen die andere mensen hebben meegemaakt. Soms maak ik ook wel wat nummers om te flexen, om gewoon te scoren om het zo maar even te noemen.

Maar meestal gaan de rapnummers over gevoelens en over emotie. Dat vind ik belangrijk. Ik ben negen jaar geleden uit huis geplaatst en dat deed me pijn. Toen vertelde mijn muziekleraar dat ik mijn gevoelens ook kan uiten door muziek te maken. Dat heb ik gedaan en dat is altijd bij me blijven hangen. Gelukkig woon ik nu weer thuis.

Naast het rappen help ik mijn moeder ook bij Go Ahead Eagles, speel ik games op de PlayStation of spreek ik met vrienden af. Helaas ben ik op dit moment werkloos, want ik ben tijdelijk afgekeurd. Ik had een hernia en dan moet je ook wat anders doen dan alleen maar op een stoel muziek maken, want dat helpt niet echt mee.

Tijdens de wedstrijden van Go Ahead Eagles ben ik op de Leo Halle Tribune te vinden, Vak 20. Mijn moeder heeft een plekje op de IJsseltribune, dus we zien elkaar niet. Zij is steward, terwijl ik lekker naar de wedstrijd kan kijken, haha.”

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)