“Het is echt een arbeidswijk hier, dat maakt het ook gezellig om in Voorstad Oost te wonen. Eerlijk gezegd heb ik niet heel veel met Go Ahead Eagles, maar dat heeft meer met mij te maken dan met de club. Ik vond het bijvoorbeeld wel erg leuk om mee te helpen aan het maken van de video’s. Als buurt vinden we het ook fijn om bij zo’n project betrokken te worden, want het is toch iets wat niet alledaags voorkomt.

Zoals gezegd heb ik niet veel met voetbal, ik weet alleen dat een bal rond is. Toch gaan ik en mijn dochter altijd braaf naar de Open Dag. Zij wil dan de handtekeningen verzamelen van alle spelers, maar ik weet vaak niet eens hoe de spelers er uitzien. Ik vraag zo iemand van de technische staf om een handtekening, haha.

Ik heb weliswaar niet veel met voetbal, maar het blijft toch speciaal om naast De Adelaarshorst te wonen. Eerder gingen vrienden van mij altijd wel naar De Adelaarshorst toe om een wedstrijd te bekijken en dan kwamen ze daarvoor altijd even langs bij mij. De hele tuin stond toen vol met fietsen, maar dat was niet erg. Zij hadden altijd leuke avonden.”

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)