“Samen met mijn neefjes Eddy en Raul juich ik met Jaroslav Navrátil in de goalvideo van Go Ahead Eagles. Raul zelf juicht ook nog met Richard van der Venne en Kootje.

Zelf heb ik eigenlijk al mijn hele leven ‘last’ van Go Ahead Eagles, om het maar zo te zeggen. In de positieve zin van het woord dan, want ik ben 47 jaar en woon al mijn hele leven op loopafstand van de club. Sterker nog: eerder woonde ik met mijn ouders aan de Vetkampstraat en tegenwoordig woon ik op mezelf aan de Vetkampstraat. Go Ahead Eagles vormt wat dat betreft een rode draad door mijn leven. Aan alles is ook te merken dat Go Ahead Eagles leeft in deze buurt, vooral als er gevoetbald wordt natuurlijk. Als ik ergens anders zou wonen dan zou ik de sfeer rond wedstrijden missen. Vanuit mijn raam kijk ik letterlijk uit op de Leo Halle Tribune en het is een prachtig gezicht om al die supporters daar te zien lopen.

Zelf heb ik ook een paar jaar lang op de tribune gezeten. Tegenwoordig heb ik geen seizoenskaart meer, want ik ben zelf ook scheidsrechter en heb niet altijd de tijd om naar wedstrijden te gaan. Als mijn agenda het toelaat ga ik nog weleens naar een wedstrijdje toe, mijn vrienden zijn ook voor Go Ahead Eagles en we hebben het altijd gezellig. Altijd als er wat te doen is op de club, dan ben ik ook van de partij. Zo was ik laatst nog bij het Oktoberfest. Ik vind het gewoon superleuk om betrokken te zijn bij Go Ahead Eagles, net zoals ik het leuk vond om mee te helpen aan de video’s. Ik vind dat Go Ahead Eagles de buurt er altijd bij moet betrekken en dit is daar een mooi voorbeeld van!”

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)