Dit seizoen speelt Go Ahead Eagles voor het 100e seizoen op rij op de plek die we kennen als de Vetkampstraat. Dat betekent dat club en bewoners van de Vetkampstraat en haar dwarsstraten, al vele decennia goede buren zijn.

Intussen deelden we al een hele hoop lief en leed met elkaar. 100 jaar samen treuren én samen juichen. Om de bewoners van de Vetkamp(dwars)straat een gezicht te geven, is elke speler dit seizoen gekoppeld aan een van de buren van Go Ahead Eagles. Scoort deze speler, dan juicht hij samen met zijn goede buur op de stadionschermen en social media.

Hoe dat eruit ziet? Vanaf nu kun je alle verhalen lezen over de meejuichende buurtbewoners. Neem bijvoorbeeld breivrouw Ria Schaars, zij woont al vijftig jaar op steenworp afstand van Go Ahead Eagles en breit alleen maar in de rood-gele kleuren. Of Susana Esteban, want zij zou zich geen leven zonder buurman Go Ahead Eagles kunnen voorstellen. “Als ik ergens anders zou wonen, dan zou ik de sfeer missen.”

De spelers geven de bewoners een gezicht, de bewoners de spelers een steun in de rug! Goede buren dus die allemaal hun ‘burenverhaal’ met u willen delen!

Een aantal voorbeelden van de goals tot nu toe: