Go Ahead Eagles heeft een nieuwe rugsponsor. In het nieuwe voetbalseizoen 2015-2016 prijkt de naam van 123Wonen op de achterzijde van de thuis- en uitshirts van de club. 123Wonen profileert zich als dé verhuurmakelaar van Nederland.

Het bedrijf neemt het stokje over van IT organisatie Pink Elephant dat afgelopen jaar als rugsponsor fungeerde.

Marco Aarnink, mede-eigenaar van 123Wonen: “Vanuit mijn tijd bij Drukwerkdeal.nl heb ik positieve ervaringen met shirtsponsoring van Go Ahead Eagles. De club heeft een grote exposure en appeal bij de Nederlandse bevolking. In Deventer en omstreken leeft de club als nooit tevoren, zie het grote aantal verkochte seizoenkaarten. Voor 123Wonen is de rugsponsoring van de Eagles daarom een belangrijke stap in het vergroten van de naambekendheid en het verder versterken van het imago.”

123Wonen bemiddelt vanuit 24 vestigingen in heel Nederland bij de huur en verhuur van woningen voor beleggers en woningcorporaties, en voor mensen die hun te koop staande woning via overbruggingsverhuur willen verhuren.

Onlangs verlengden Drukwerkdeal.nl (hoofd- en borstsponsor) en Hartholt Olie (mouwsponsor) al hun overeenkomst met Go Ahead Eagles en trad WeMessage toe als broeksponsor.