Geen categorie

Onder-13 door naar kwartfinale beker

Go Ahead Eagles Onder-13 is doorgedrongen tot de kwartfinale van het bekertoernooi. De ploeg rekende woensdagavond op sportpark De Muggert in Wesepe vrij eenvoudig af met het Haagse Quick (5-0), tevens eerstedivisionist.

De achtste finale was nog maar zes minuten jong toen Bruno van den Dungen de thuisploeg op voorsprong bracht. Vijf minuten later verdubbelde Ibrahima Kouyate de score – na een assist van Yannick Kodden – en na een kwartier spelen was de wedstrijd al bijna beslist toen Jorn Hekkert (assist Van den Dungen) voor de 3-0 tekende.

Nog voor rust kwam Go Ahead Eagles op 4-0 door opnieuw een doelpunt van Van den Dungen (assist Brian Goudbeek). Zeven minuten voor tijd velde Kouyate, op aangeven van Tim Adam, het definitieve oordeel over Quick: 5-0. In de kwartfinale wacht een prachtig affiche: een wedstrijd tegen Feyenoord. Locatie en tijdstip van die wedstijd worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op deze site.

Karakteristiek:
Beker (achtste finale): Go Ahead Eagles O13 – Quick O13 5-0 (4-0). Doelpunten GAE: Bruno van den Dungen (2), Ibrahima Kouyate (2), Jorn Hekkert.