Onder-13 verliest van AFC

Go Ahead Eagles Onder-13 kwam als enige team van de voetbalopleiding in actie. Het resultaat was niet om over naar huis te schrijven: een 3-1 nederlaag in Amsterdam tegen AFC.

Go Ahead Eagles begon nog goed op sportpark Goed Genoeg. Brian Goudbeek bracht de ploeg uit Deventer na dertien minuten op voorsprong. Zeven minuten later maakte de thuisploeg gelijk, om na rust met twee doelpunten verder afstand te nemen. Het bleef 3-1, een teleurstelling voor het aanvankelijk hoger dan AFC geklasseerde Go Ahead Eagles. Nu hebben beide ploegen twaalf punten uit elf wedstrijden en bezetten zij de negende en tiende plaats (van de veertien) in de eerste divisie A.

Karakteristiek:
Eerste divisie A: AFC O13 – Go Ahead Eagles O13 3-1 (1-1). Doelpunt GAE: Brian Goudbeek.