Voor drie van de vier jeugdteams van Go Ahead Eagles staan er aankomend weekeinde competitiewedstrijden op het programma. Onder-15 speelt zaterdag op sportpark De Muggert in Wesepe tegen de leeftijdsgenoten van Be Quick ’28, terwijl Onder-13 een uitwedstrijd tegen koploper ADO Den Haag O13 wacht. Go Ahead Eagles Onder-17 komt zondag in actie en gaat op bezoek bij lijstaanvoerder De Graafschap O17. Onder-19 is aanstaand weekend vrij van competitieverplichtingen.

Met de ‘perfect score’ van negen punten uit drie wedstrijden deelt Go Ahead Eagles Onder-15 de koppositie in de Tweede Divisie D met FC Groningen O13. Afgelopen zaterdag rekende het team van Tristan Berghuis in stadion De Oude Meerdijk af met FC Emmen O15 (1-4), dat nog wel binnen één minuut op voorsprong kwam (zie onderstaande video voor de samenvatting van dit duel). Aanstaande zaterdag wacht voor Onder-15 op sportpark De Muggert in Wesepe een thuisduel tegen Be Quick ’28 O15.

Go Ahead Eagles Onder-13 boekte afgelopen zaterdag een uitstekende 1-0 overwinning op het sterke sc Heerenveen O13 en behaalde inmiddels zes punten uit vier competitieduels in de Eredivisie laag. Aanstaande zaterdag reist het team van Jip Ellenbroek af naar de Hofstad, waar koploper ADO Den Haag O13 de tegenstander is.

Net als Onder-13 behaalde ook Go Ahead Eagles Onder-17 zes punten uit vier competitiewedstrijden in de Eerste Divisie. En ook voor het team van Uǧur Yildirim staat aanstaande zondag een uitwedstrijd tegen de koploper op het programma. In Doetinchem neemt Go Ahead Eagles O17 het op tegen De Graafschap O17, dat met twaalf punten de volle honderd procent score behaalde in de eerste vier competitiewedstrijden.

Go Ahead Eagles Onder-19 komt aankomend weekeinde niet in actie in competitieverband, maar speelt op zaterdag wel een oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen O19 op sportpark De Woldermarck in Terwolde (aanvang 12:00 uur).

 

Competitieprogramma zaterdag 13 oktober

Tweede Divisie D (13:00 uur, sportpark De Muggert, Wesepe):
Go Ahead Eagles Onder-15 – Be Quick ’28 Onder-15

Eredivisie laag (12:30 uur, sportpark De Aftrap, Den Haag):
ADO Den Haag Onder-13 – Go Ahead Eagles Onder-13

Competitieprogramma zondag 14 oktober

Eerste Divisie (11:00 uur, sportpark Zuid, Doetinchem):
De Graafschap Onder-17 – Go Ahead Eagles Onder-17