De beslissingen zijn zo’n beetje wel gevallen, ook voor de jeugdelftallen van Go Ahead Eagles: de Onder-13 is kampioen en Onder-19 is uitgespeeld. Deze zaterdag treden alleen het O17- en O15-elftal nog aan: eerstgenoemd team speelt nacompetitie tegen Roda JC en de junioren jonger dan vijftien jaar spelen de laatste competitiewedstrijd.

Onder-17 komt voor de verandering in actie op De Muggert in Wesepe. Daar wachten in de eerste ronde van de play-offs om een plek in de eerste divisie de leeftijdgenoten van Roda JC. Go Ahead Eagles eindigde als vierde in de tweede divisie A, terwijl de Limburgers twee-na-laatste werden in de voorjaars eerste divisie-laag. De teams trappen om 11.30 uur af, volgende week zaterdag is de return in Kerkrade.

Go Ahead Eagles Onder-15 speelt in het Groningse Haren zijn laatste competitiewedstrijd tegen Be Quick 1887. Dit team behaalde pas één punt, staat onderaan en is al een tijdje zeker van degradatie naar de tweede divisie. De Deventenaren wonnen in eigen huis met 3-0 van Be Quick en kunnen bij een nieuwe zege De Graafschap aflossen op de zevende plaats van de ranglijst. Aftrap 12.45 uur. Voor Go Ahead Eagles O15 staat er behalve de eer niets meer op het spel. Het elftal komt volgend seizoen opnieuw uit in de eerste divisie.