Het enige jeugdteam dat zaterdag op eigen veld in actie komt, is Go Ahead Eagles Onder-19.

De ploeg van trainer Kick Maatman speelt om 14.30 uur op sportpark De Zandweerd tegen Be Quick 1887 uit Haren. Be Quick, vorig jaar nog concurrent van Go Ahead Eagles in de strijd om de bovenste plaatsen, staat negende in de tweede divisie A. Go Ahead Eagles gaat aan kop met de maximale score uit vijf wedstrijden.

De O17- en O15-elftallen mogen na drie competitieloze weken en evenzoveel oefenwedstrijden, eindelijk weer de strijd aanbinden in de eerste divisie. Onder-17 speelt in Hoorn tegen Hollandia (15.00 uur), een strijd tussen de nummer negen en tien van de ranglijst. Onder-15 treedt in Amsterdam aan tegen DWS. Gaat het hekkensluiter Go Ahead Eagles lukken weer eens een overwinning te pakken? De ploegen staan dichtbij elkaar. DWS staat achtste, terwijl het maar één punt meer heeft dan het team van trainer Toine Rorije. Aftrap 12.30 uur.

Go Ahead Eagles Onder-13 gaat in het noorden op zoek naar de punten. Om 10.30 uur staat de uitwedstrijd tegen FC Groningen op het programma in de eerste divisie A. Groningen staat dertiende en voorlaatste met vijf punten uit zes duels, Eagles bezet de negende plaats met zes punten uit zes duels.