Morgen sluit Go Ahead Eagles een drukke periode – met vier wedstrijden in twaalf dagen – af met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Trainer Harry Decheiver kan naast Mohamed Hamdaoui en Chris David niet beschikken over Randy Wolters (geschorst), Tom Daemen (rugblessure) en Sven Nieuwpoort (teenblessure). Darren Maatsen (hamstring) en Leon de Kogel (enkel) zijn twijfelgevallen, terwijl Orhan Dzepar terugkeert in de wedstrijdselectie na een hamstringkwetsuur.

De basiself zal ten opzichte van het duel met Jong Ajax (2-2) van maandag zo min mogelijk veranderen, aldus Decheiver. “We speelden in Amsterdam gedisciplineerd en pakten een punt. Gezien het spelbeeld was de remise verdiend, al had Jong Ajax wel een onterecht penalty nodig om de 2-2 te maken. De jongens zeiden het meteen na afloop in de kleedkamer al en de beelden wezen het ook uit: het was er geen. En dat terwijl we een zege zo goed konden gebruiken in de fase waarin we nu zitten.”

Wat geweest is, is geweest, beaamt de oefenmeester van Go Ahead Eagles. Dinsdag ging de volle focus op het duel van morgenavond met RKC Waalwijk. “Ik kan ook lezen, dus weet dat ze onderaan staan. Wij zijn favoriet, maar van onderschatting kan en mag echter nooit sprake zijn. Zeker niet in de fase waarin wij nou zitten. Dan is een zege nooit vanzelfsprekend. We gaan er uiteraard wel alles maar dan ook alles doen om te winnen!”

Heb je nog geen kaart(en) voor de wedstrijd van morgenavond? Sla dan nog snel je slag via deze link! Namens spelers en staf: bij voorbaat dank voor je steun!

WAALWIJK - RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles, Jupiler League, seizoen 2015-2016, Mandemakers Stadion, 27-09-2015, GA Eagles-speler Jerry van Ewijk (r) scoort de 0-1, doelpunt
Het uitduel in Waalwijk werd beslist door twee goals van Jerry van Ewijk (0-2). (Foto: Erik Pasman)