De #KOMOPTAN-seizoenkaartcampagne draait op volle toeren. Afgelopen week mochten we de 1500e seizoenkaarthouder voor volgend seizoen verwelkomen. Een geweldige mijlpaal, waarvan er hopelijk de komende week nog vele volgen.

Om eventuele vragen te beantwoorden, is een uitgebreide FAQ opgesteld. Deze vind je hier. Hier vind je antwoord op de meest voorkomende vragen. Zo nu en dan lichten we er één uit ter verduidelijking. Deze keer: wat komt er op het shirt?

Regelmatig ontvingen wij de afgelopen weken deze vraag:
Wat komt er precies op het uitshirt van volgend seizoen?

Het antwoord:
Op het uitshirt van volgend seizoen komen de voor- en achternamen van alle supporters die vóór 18 april aanstaande hun seizoenkaart besteld/verlengd hebben. In de week van 19 april sturen we al die namen naar de ontwerper, die ze in het ontwerp van het shirt verwerkt. Vandaar dat we de namen op tijd moeten hebben.
Het uitshirt wordt niet slechts eenmalig gedragen, maar gedurende het hele seizoen, zoals nu ook het geval is met het huidige uitshirt.

Hieronder vind je een sneak preview van het shirt met gefingeerde namen. Waar nu bijvoorbeeld ‘Wessel Brugmans’ staat, kan straks jouw naam staan! Klik hier om je seizoenkaart te bestellen/verlengen!
Teaser shirt

Heb je nog andere vragen? Mail die gerust naar ticketing@ga-eagles.nl. We helpen je graag!