De afgelopen weken is er op de burelen van de Adelaarshorst met hart, ziel, man en macht gewerkt aan een zeer speciale editie van de Kleuren van Juweel. Het magazine van Go Ahead Eagles staat volledig in het teken van de geweldige promotie.

“Groots”, omschrijft Mohamed Hamdaoui het voorbije seizoen in het voorwoord van Kleuren van Juweel. “Een trots gevoel”, schrijft Hans de Koning in een open brief vanaf zijn vakantieadres in Spanje. En Bart Vriends kijkt aan de hand van elf foto’s terug op drieënhalf jaar Go Ahead Eagles, waarin hij promoveerde, in de middenmoot van de Eredivisie eindigde, degradeerde, Europees voetbal speelde en wederom promoveerde. Uiteraard zou Kleuren van Juweel niet compleet zijn zonder foto’s van onze trouwe fans, die allemaal de promotie van Go Ahead Eagles op hun eigen manier beleefden.

Foto 3


Inhoud:

– Voorwoord Mohamed Hamdaoui
– Open brief Hans de Koning
– Jullie promotiedagen in 32 foto’s
– Bart Vriends blikt terug in elf beelden
– Patrick Maneschijn, Thijs Dekker en Givan Werkhoven: dromen van rood-geel debuut
– Het promotiejaar in cijfers
– De Supportersvereniging
– Het debuutjaar van de vernieuwde Adelaarshorst
– Terugblik Voetbalopleiding
– Terugblik winters trainingskamp
– Rocketboy Wim Sneller

Cover Design: Brand Specials
Foto boven: Johan Wolff
Foto’s in artikel: Evert van de Worp

Foto2

Aangezien de promotie er één is van de eerste elf en de twaalfde man, kan je de unieke Kleuren van Juweel op vertoon van een seizoen- of clubkaart gratis afhalen in de Fanshop of bij de receptie van gebouw Larenstein. Per (S)CC kan je er maximaal twee meenemen. Niet-(S)CC-ers betalen 1 euro per magazine.

Ideaal leesvoer voor op vakantie en een must have als naslagwerk!

Let wel: op=op

Foto1