Beste leden,

Aankomend seizoen zal de selectie de 1e training in de Adelaarshorst houden, dit zal zijn op zaterdag 28 juni. Op die dag gaan we ook het 10-jarig bestaan van de Go Kids club en het 1-jarig bestaan van Kowet4You vieren. Dit doen we met verschillende activiteiten op het supportersplein.

Deze dag kan iedereen de 1e training van de selectie kijken in het stadion. Bijzonder is dat er voor een beperkt aantal leden van de Go Kids club en Kowet4You de mogelijkheid om die training vanaf de Hoofdtribune (met toegang tot de businessclub) te bekijken. Hiervoor kun je je vanaf maandag 2 juni opgeven via de mail, er mag per 1 lid, 1 begeleider mee naar binnen.Je krijgt dan nog te horen of je bij de gelukkigen zit of niet. Zoals we al eerder vermelden gaan we voor onze leden een leuke actie houden, deze actie is alleen voor onze leden van de Go Kids club en Kowet4You!In aanloop naar die 1e training gaan we iedere week een prijsvraag houden, en zullen daar 10 winnaars uit trekken.Met ingang van volgende week zal er iedere week een prijsvraag komen in de vorm van opdrachten……

Die prijsvraag kun je ophalen op een bepaalde tijd op een locatie, we laten dit elke week op maandag via de website en twitter weten!!Als je de prijsvraag gaat ophalen krijg je hem alleen als je iets van Go Ahead Eagles aan hebt (bijvoorbeeld een shirt, petje of sjaal). En de opdracht goed hebt uitgevoerd.

In de aankondiging komt de locatie te staan en de tijd waarbinnen je er moet zijn. Je mag natuurlijk meerdere keren meedoen!Het antwoord kun je langsbrengen (in de fanshop???)bij de administratie, maar je mag het ook mailen naar voor Go Kids leden kidsclub@ga-eagles.nl en voor Kowet4You Leden naar juniorclub@ga-eagles.nl Elke week trekken we uit de goede antwoorden 2 winnaars vanuit de Go Kids club, en na de laatste prijsvraag 2 winnaars uit Kowet4You.

Deze 10 winnaars worden uitgenodigd om de 1e training van het komend seizoen samen met de spelers in de kleedkamer en tijdens de training vanuit de dug-out bij te wonen. Ook krijg je als winnaar hetzelfde trainingstenue als de selectie, deze mag je na de training houden!

Het is dus belangrijk dat als je het antwoord inlevert of mailt, je je kledingmaat erbij vermeld!

We hopen op vele inzendingen!