callucci34

Hier is-ie dan: de eerste aflevering van de Adelaarshorst Anekdote! De komende dagen worden er vijf afleveringen op de site en Facebook geplaatst. Vind je een verhaal leuk? Laat het dan weten door het bericht op Facebook te liken of te delen of door een mail te sturen naar pers@ga-eagles.nl!

De prijzen:
1e plaats (het verhaal met de meeste stemmen): Wedstrijdshirt van Go Ahead Eagles, plus foto op hout, beschikbaar gesteld door Drukwerkdeal.nl.
2e t/m 5e plaats: Foto op canvas, beschikbaar gesteld door Drukwerkdeal.nl.

De Adelaarshorst Anekdote van Callucci Verhaegh:

Hallo,

Mijn naam is Callucci Verhaegh, ik ben 8 jaar en al een aantal jaar fan van de Eagles!

Het begon in de tijd dat Halil Colak nog bij de Eagles voetbalde. Hij was mijn idool. Ik mocht zelfs een keer met hem het veld op voor de wedstrijd. Ik was zo blij! Ik wilde graag alle wedstrijden bezoeken maar was daar nog te jong voor. Als de wedstrijd begon sliep ik meestal al.

Ik ga nu al twee seizoenen elke thuiswedstrijd met mijn tante naar de Adelaarshorst. Ik vind dit geweldig. Ik heb het feest meegemaakt dat Go Ahead Eagles in de Eredevisie kwam en ben toen met een aantal spelers op de foto geweest, waaronder Bart Vriends (foto onder).

Mijn wens was altijd om ook een keer mee te gaan naar een uitwedstrijd maar mijn tante zei steeds dat je daar ouder voor moet zijn. Dan baalde ik weer. En toen, op 4 oktober 2014, op mijn 8e verjaardag, kwam mijn tante met een wel heeeel mooi verjaardagscadeau: een kaartje om mee te gaan naar de wedstrijd FC Utrecht – Go Ahead Eagles. Dit was echt het mooiste cadeau dat ik ooit gekregen had. Wat was ik blij!

Ik vond het ook heel erg spannend. Ik keek mijn ogen onderweg uit: wat veel supporters gingen er me. Ik voelde me zo stoer dat ik er bij mocht zijn en wat een ervaring om in een ander stadion te zijn! Mijn tante had ook nog geregeld dat ik op de trommel mocht slaan die elke wedstrijd mee gaat (foto boven). Ik heb zo hard getrommeld dat ik de blaren ervan op mijn vingers had. Maar het hielp wel want de Eagels wonnen, met 2-3! Wat een super verjaardag en wat een feest in ons vak! Het was zo mooi dat ik er niet van kon slapen! Mijn tweede uitwedstrijd was tegen PEC Zwolle, en ook die hebben we gewonnen!

Ik hoop dat ik nog jaren naar de Adelaarshorst kan gaan en dat ik later nog heel veel ervaringen kan vertellen.

Groetjes,
Callucci

callucci34