Kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar krijgen tijdens de aankomende zomervakantie weer de kans om te trainen als een échte speler van Go Ahead Eagles. In Twello, Schalkhaar en Deventer vinden dan Go Ahead Eagles Soccer Camps plaats. Van 10 tot en met 12 juli is de eerste editie van de Go Ahead Eagles Soccer Camps bij Voorwaarts Twello. Verder worden er Soccer Camps georganiseerd bij SV Schalkhaar (24 t/m 26 juli) en Sportclub Deventer (22 t/m 24 augustus).

Alle dagen van een Go Ahead Eagles Soccer Camp vinden plaats van 10:00-16:00 uur. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt een vernieuwd en gevarieerd veld- en animatieprogramma afgewerkt. De deelnemende kinderen ontvangen na afloop een persoonlijk certificaat als bewijs dat er is getraind als een échte Eagle. Hiernaast ontvangen ze hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue (bestaande uit shirt, broek en kousen), krijgen ze tips van eerste elftalspelers en maken ze kans op leuke Go Ahead Eagles prijzen.

Bij een nieuw seizoen hoort uiteraard een nieuw tenue. Dat geldt niet alleen voor het eerste elftal van Go Ahead Eagles, maar ook voor de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Kinderen die tijdens de aankomende zomervakantie deelnemen aan de Go Ahead Eagles Soccer Camps, worden dan ook in een geheel nieuw tenue gestoken.

Meer informatie over de Go Ahead Eagles Soccer Camps is hier te vinden.