Nieuws Algemeen

Ajax-uit: gezamenlijke Matchday-beleving in Supportershome

Aanstaande zondag (7 november) reizen spelers en staf van Go Ahead Eagles af naar Amsterdam voor de competitiewedstrijd tegen Ajax. Ben jij in de Johan Cruijff ArenA niet aanwezig in het uitvak? Maar wil je wel samen met je mede-supporters het Matchday-gevoel beleven? Speciaal voor de thuisblijvers opent de Supportersvereniging aanstaande zondag het Supportershome.

De wedstrijd Ajax – Go Ahead Eagles begint om 20:00 uur. Supporters van Go Ahead Eagles zijn vanaf 19:15 uur welkom in het Supportershome. Wel dient iedereen van 13 jaar of ouder bij de ingang van het Supportershome en coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen (zie voor een uitgebreide toelichting onderstaand kopje ‘Coronatoegangsbewijs en Testen voor Toegang’). Na het laatste fluitsignaal (circa 21:45 uur) zal het Supportershome nog een half uur geopend blijven. Graag tot zondag!

Coronatoegangsbewijs en Testen voor Toegang

  • Alle supporters van 13 jaar of ouder dienen een coronatoegangsbewijs én een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen.
  • Kinderen van 12 jaar en jonger hebben geen coronatoegangsbewijs nodig, maar dienen zich – wanneer zij een legitimatiebewijs hebben – wél te kunnen legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Dit wanneer er twijfel is of iemand ouder is dan 12 jaar of niet.
  • De geldigheid van een coronatest via Testen voor Toegang is 24 uur.
  • Toegang kan alleen verleend worden via een telefoon en de CoronaCheck-app of een geprinte versie via coronacheck.nl. De Supportersvereniging van Go Ahead Eagles kan helaas geen toegang verlenen indien de CoronaCheck-app mogelijkerwijs niet werkt doordat bijvoorbeeld herstelbewijzen of negatieve coronatesten niet ingeladen kunnen worden. LET OP: een papieren bevestiging van vaccinatie of een geel boekje is geen geldig toegangsbewijs, vanuit de reglementen waar de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles zich aan te houden heeft.
  • Mocht je vragen hebben over je coronatoegangsbewijs, de CoronaCheck-app of andere aanverwante zaken, neem dan vooral contact op met Testen voor Toegang.
Terug naar overzicht