Janssen de Jong

Deze en volgende week worden er bij 400 ondernemers in de regio’s Apeldoorn, Deventer, Raalte en Zutphen symbolische bouwstenen afgeleverd. Met deze ludieke Bouwstenen-actie wil Go Ahead Eagles potentiële partners informeren over het lidmaatschap van de business club.

Janssen de Jong Bouw uit Deventer is al sinds jaar en dag partner van de club, maar droeg graag letterlijk een steentje (of beter gezegd: 400) bij aan de actie. Wekelijks worden er bij Janssen de Jong Bouw duizenden bakstenen gebruikt. “Als je al nagaat dat in een gemiddeld huis zes- tot tienduizend bakstenen gaan, geeft dat wel een beeld”, vertelt Marnix van Gelder van Janssen de Jong Bouw. “Toen wij door Go Ahead Eagles benaderd werden of wij de stenen wilden leveren, waren we meteen enthousiast. Uiteraard hebben we alleen de allerbeste stenen geleverd! Het zijn mooie rode bakstenen, die een warm gevoel geven.”

Dat warme gevoel wordt door de club versterkt door mooie wikkels en de speciale manier van bezorgen, namelijk door een speciaal bezorgteam en door ambassadeurs van de club. “Erg leuk om te zien dat er van een voor ons normaal product zoiets moois en speciaals wordt gemaakt”, vindt Van Gelder.

Tot slot wil Marnix van Gelder namens Janssen de Jong Bouw een oproep doen aan de ontvangers van de bouwstenen. “Ik zou zeggen: kom een keer in de business lounge langs, laat je verrassen door de sfeer. Wij hebben ook gemerkt dat je kennissenkring ontzettend groeit als je je verbindt aan de club. Samen maken we de business club, die al leuk is, nóg leuker.”

Janssen de Jong