Van de vier jeugdteams van de Voetbalopleiding komen aankomend weekeinde alleen de jongste jeugdteams in actie. Sportpark De Muggert in Wesepe is de locatie waar Go Ahead Eagles Onder-15 het aanstaande zaterdag opneemt tegen Flevo Boys Onder-15 en waar Go Ahead Eagles Onder-13 aantreedt tegen NAC Breda Onder-13.

Go Ahead Eagles Onder-15 is nog altijd zonder puntverlies in de competitie. Met 21 punten uit 7 wedstrijden is het team van O15-trainer Tristan Berghuis de trotse koploper van de Tweede Divisie D. Aanstaande zaterdag is Flevo Boys O15 de tegenstander van Go Ahead Eagles O15. De opponent uit Emmeloord staat op een tiende plaats met drie punten uit zeven wedstrijden. De aftrap van het duel op sportpark De Muggert in Wesepe is om 13:00 uur.


 
Twee uur eerder, om 11:00 uur, begint voor Go Ahead Eagles Onder-13 aanstaande zaterdag de belangrijke confrontatie tegen NAC Breda Onder-13 op sportpark De Muggert. Het team van O13-trainer Jip Ellenbroek staat in de Eredivisie laag op een zevende plaats (van de acht teams) met 9 punten uit 9 wedstrijden. De tegenstander uit Breda bezet de zesde plaats met 12 punten uit 10 competitieduels. Go Ahead Eagles O13 kan vertrouwen putten uit de eerste confrontatie tegen NAC Breda O13, toen in West-Brabant met 0-2 werd gewonnen door de jongste jeugdlichting van Go Ahead Eagles.


 
Wedstrijdprogramma zaterdag 17 november

Tweede Divisie D (13:00 uur, sportpark De Muggert, Wesepe):
Go Ahead Eagles Onder-15 – Flevo Boys Onder-15

Eredivisie laag (11:00 uur, sportpark De Muggert, Wesepe):
Go Ahead Eagles Onder-13 – NAC Breda Onder-13

Go Ahead Eagles Onder-19 en Go Ahead Eagles Onder-17 spelen geen competitie- of oefenwedstrijden.