Go Ahead Eagles hecht veel waarde aan een goede relatie met de amateurclubs in het eigen achterland. Om die reden nodigt de club met grote regelmaat vertegenwoordigers van amateurverenigingen uit de regio Deventer uit om een wedstrijd in De Adelaarshorst bij te wonen.

Vorige week vrijdag waren vertegenwoordigers van Koninklijke UD, DVV Go-Ahead, Turkse Kracht, Activia, IJsselstreek en Sallandia te gast aan de Vetkampstraat. Onder het genot van een hapje en een drankje werd met Gerard Hullegie (hoofd jeugdscouting Go Ahead Eagles) en Marcel Geestman (relatiebeheerder Go Ahead Eagles / amateurclubs) uiteraard veel over (jeugd)voetbal gesproken en werd samen de wedstrijd Go Ahead Eagles – TOP Oss bekeken.


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Om de kwaliteit van het (jeugd)voetbal in de regio Deventer naar een (nog) hoger plan te tillen, is het verder aanhalen van de banden tussen Go Ahead Eagles en amateurclubs een belangrijk vertrekpunt. Om elkaar te helpen, om elkaar te versterken en om initiatieven met elkaar te ontplooien. Het gezamenlijk bijwonen van competitieduels in De Adelaarshorst vormt hier een onderdeel van en gaat dit seizoen dan ook zeker nog heel wat thuiswedstrijden navolging krijgen.