Nieuws Algemeen

Amsterdamse oppositie voor jeugdteams Voetbalacademie

Met Ajax als eerstvolgende tegenstander heeft niet alleen het eerste elftal van Go Ahead Eagles aankomend weekeinde te maken met een Amsterdamse tegenstander. Ook voor drie jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie wacht aanstaande zaterdag (6 november) hoofdstedelijke oppositie.

Op sportpark Zuiderlaan in Twello worden zaterdag twee wedstrijden gespeeld. Om 11:30 uur bijt het jongste elftal uit de Voetbalacademie het spits af. Go Ahead Eagles Onder-13 speelt dan de wedstrijd tegen Ajax O13-2. De talenten van de Amsterdammers strijden mee voor de koppositie, terwijl het team van Martijn Jongbloed de aansluiting met de subtop wil behouden. Om 16:00 uur komt de volgende lichting Amsterdammers op bezoek in Twello voor de wedstrijd Go Ahead Eagles O16 – AFC O16. Het team van trainer Uǧur Yildirim staat tweede in Divisie 3A en wil in het spoor blijven van koploper SC Cambuur O16.

Voor Go Ahead Eagles O14, O15 én O21 staat een uitwedstrijd op het programma. Om 10:30 uur is de aftrap voor de wedstrijd Almere City FC O14 – Go Ahead Eagles O14. Na de winst van vorige week tegen sc Heerenveen O14 kan het team van Mustafa Aygun in punten gelijk komen met gastheer Almere City O14, dat tweede staat in de competitie.

Go Ahead Eagles O16 Nec O16 (2)

Om 12:00 uur speelt Go Ahead Eagles Onder-15 in de hoofdstad tegen AFC O15. De ploeg onder leiding van Jip Ellenbroek heeft de minste verliespunten in Divisie 3A en strijdt dan ook volop mee voor het kampioenschap. Het oudste jeugdteam – Go Ahead Eagles O21 – hoopt de bittere nasmaak van het verlies tegen FC Den Bosch O21 van vorige week weg te spoelen in Venlo. Om 15:00 uur speelt Go Ahead Eagles O21 als nummer 2 andermaal een topper in Divisie 3A tegen VVV O21, de nummer 4 op de ranglijst. Na een week met beker- én competitievoetbal heeft Go Ahead Eagles O18 geen officiële wedstrijdverplichtingen.

Op sportpark Zuiderlaan zijn toeschouwers van harte welkom om de jeugdteams van Go Ahead Eagles aan te moedigen. Via de Twitter-pagina van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie volg je de hele dag alle ontwikkelingen op de velden.

Robur Et Velocitas O13 Go Ahead Eagles O13 (1)
Terug naar overzicht