nieuws

nieuwsGo Ahead Eagles speelt op zaterdag 17 augustus de uitwedstrijd tegen PSV. Dit duel wordt gespeeld in het Philips Stadion en begint om 18.45 uur. Supporters van Go Ahead Eagles kunnen dit duel alleen bezoeken als gebruik wordt gemaakt van de verplichte combiregeling.

De inschrijving voor deze uitwedstrijd is geopend. Supporters die mee willen naar PSV en in het bezit zijn van een uitkaartregistratie, kunnen kiezen uit een gecombineerde auto-/buscombi. Er mogen maximaal 80 auto’s (minibusjes/max. 8 personen) deelnemen aan de autocombi. Een kaart voor de autocombi kost € 18,00 per persoon. De inschrijving sluit zodra het aantal van 80 auto’s is bereikt, doch uiterlijk op donderdag 15 augustus om 16.00 uur.
Wie wil deelnemen aan de autocombi wordt verzocht om per auto in te schrijven en de volgende informatie te mailen naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl
Meld svp dat je wenst deel te nemen aan de autocombi
Kenteken auto:
Naam chauffeur:
Namen overige inzittenden en nummer als uitkaart geregistreerde (S)CC.

Ook de inschrijving voor de buscombi is geopend. Ook hiervoor is een uitkaartregistratie verplicht. Een buscombikaart (busreis en toegangskaart) kost € 35,00. De inschrijving is geopend tot en met donderdag 15 augustus, 16.00 uur.
Meld svp dat je wenst deel te nemen aan de buscombi en vermeld je naam en het nummer van de als uitkaart geregistreerde (S)CC.