Eerste Selectie

AZ-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Door een combinatie van sneeuw, vorst en ijzel ging er afgelopen zaterdag een streep door de wedstrijd RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles. Het seizoen 2022/2023 zal daarom pas na het duel van vanavond officieel halverwege zijn voor het team van René Hake. Tegenstander in het voor Go Ahead Eagles zeventiende Eredivisieduel is AZ, waartegen eerder in Alkmaar al werd gespeeld tijdens de eerste speelronde van het seizoen.

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – AZ op vertoon van hun seizoenkaart. Wil je altijd je seizoenkaart digitaal bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in (de update van) de Eagles Fan App kunt uploaden.
  • Wedstrijdbezoekers zonder seizoenkaart dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor Go Ahead Eagles – AZ toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Er zijn nog enkele losse kaarten voor het duel verkrijgbaar in de online ticketshop.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 17:15 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – AZ is om 18:45 uur.
  • De Matchday-aanbieding van vandaag: 20% korting op alle kids- en baby-artikelen in de Fanstore of webshop! De Fanstore is geopend vanaf 13:00 tot 18:45 uur én tot één uur na afloop van Go Ahead Eagles – AZ.
  • Het is niet toegestaan om paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen mee te nemen naar de tribunes. Hierop wordt gecontroleerd bij de tourniquets van het stadion. Het aanwezige veiligheidspersoneel van Go Ahead Eagles is niet verantwoordelijk voor het in bewaring nemen van paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht