Roland Baas tegen Helmond sport

Die tweede goal tegen Helmond Sport ging er vanavond maar niet in. Maar de overwinning (1-0) op de hekkensluiter in de Eerste Divisie voelde goed voor linkerverdediger Roland Baas. “Dit is wel een lekkere overwinning, ja. En achterin de nul gehouden na die vijf tegengoals van afgelopen maandag. Zeker voor een verdediger ook wel prettig.”

“We hebben grote kansen gehad om de voorsprong uit te bouwen,” vertelt de Winschoten direct na afloop in de mixed zone. “Maar die gingen er allemaal net niet in. Daarna werd het nog heikel en hadden we een beetje het geluk aan onze kant. Dat mag ook wel eens. Met z’n allen hebben we deze nipte overwinning over de streep getrokken. Het team heeft gevochten en gestreden voor elke meter.

De oud-WVV-er, de amateurclub uit Oost-Groningen waar ooit Jan Mulder, Arie Haan én Marnix Kolder nog voetbalden, kijkt al uit naar de volgende wedstrijd. Komende vrijdag is FC Den Bosch te gast in Deventer. “Weer een topper. Als we dan wel de kansen benutten en weer als team strijden, heb ik hoop op een goed resultaat. Zeker met een volle Adelaarshorst achter ons.”