Nieuws Algemeen

Basisplaatsen voor DGS en XLLease tegen Almere City FC

Twee debutanten vanavond op het veld van het Yanmar Stadion tijdens de bekerwedstrijd tussen Almere City FC en Go Ahead Eagles. De namen van hoofdsponsor Jumper de diersuper en rugsponsor Pouw worden ‘gespaard voor de competitie’, waardoor DGS en XLLease vanavond tussen de lijnen mogen schitteren in het KNVB Bekertoernooi.

De naam van DGS staat vanavond op de borst van het wedstrijdshirt, terwijl XLLease de achterzijde (bovenkant) van het tenue siert. Ondanks dat DGS en XLLease vanavond hun basisdebuut maken in het bekertoernooi, zijn beide ondernemingen geen onbekende partijen in De Adelaarshorst. DGS is als Premium Partner verbonden aan Go Ahead Eagles. Het bedrijf van Dennis Grolleman helpt klanten met passie en toewijding om vleesverwerking en producthandling op een betrouwbare, efficiënte, hygiënische en diervriendelijke wijze uit te voeren.

XLLease is een multimerk leasemaatschappij en onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services. De link met Go Ahead Eagles is snel gelegd: XLLease werkt namelijk nauw samen met Audi-, Volkswagen-, SEAT-, ŠKODA- en Volkswagen bedrijfswagens-dealer Pouw, dat al jarenlang met de naam op het wedstrijdshirt van Go Ahead Eagles staat.

Bekershirt Thuis (1)

DGS adviseert de spelers op het veld vooral om vanavond met de borst vooruit te spelen, terwijl XLLease graag ziet dat ook bij eventuele tegenslag de rug te allen tijde gerecht wordt… Prettige wedstrijd!

Fotografie: Dennis Bresser

Terug naar overzicht