Go Ahead Eagles vervolgt het bekeravontuur met een uitwedstrijd tegen Tweededivisionist IJsselmeervogels. Dat heeft de loting voor de achtste finale van de KNVB Beker uitgewezen. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 21, woensdag 22 of donderdag 23 januari 2020.

Zodra er meer bekend is over de exacte speeldatum en de bezoekersinformatie, communiceren we dat via de clubkanalen. De ‘doorloting’ heeft bovendien bepaald dat de winnaar van IJsselmeervogels – Go Ahead Eagles in de kwartfinale thuis aantreedt tegen de winnaar van FC Eindhoven – FC Utrecht.

En om helemaal volledig te zijn: mocht Go Ahead Eagles beide rondes overleven, dan is in de halve finales Heracles Almelo, Vitesse, Ajax of SV Spakenburg de tegenstander in De Adelaarshorst.

In de eerste ronde was Go Ahead Eagles met 1-3 te sterk voor Almere City FC. Afgelopen dinsdag werd FC Twente uitgeschakeld in de tweede ronde. Dankzij een 2-5 overwinning in de Grolsch Veste overwinterde Go Ahead Eagles voor het eerst in tien jaar in het bekertoernooi.