Momenteel spelen er veel zaken bij Go Ahead Eagles, zoals de seizoenkaartverkoop, de play-offs, de vernieuwbouw van het stadion en het mogelijke Europese avontuur. Sommige elementen hiervan roepen vragen op. Daarom publiceren we hieronder puntsgewijs de belangrijkste informatie.

 

 

Seizoenkaartverkoop

– Voor seizoenkaarthouders:
Seizoenkaarthouders hebben vorige week een brief ontvangen over de seizoenkaartverlenging. Zij kunnen tot en met 30 mei hun jaarkaart verlengen via www.ga-eagles.nl/mijnplek.

– Voor niet-seizoenkaarthouders:
Vanaf 1 juni gaat de seizoenkaartverkoop voor niet-seizoenkaarthouders van start.

Play-offs

Data:
– Go Ahead Eagles speelt aanstaande vrijdag om 18:30 uur in Doetinchem tegen De Graafschap in de tweede ronde van de play-offs. Het thuisduel is op maandag 25 mei om 12:30 uur.
– Als Go Ahead Eagles door komt, speelt het op donderdag 28 mei een uitwedstrijd tegen de winnaar van de tweeluik tussen FC Volendam en FC Eindhoven. Op zondag 31 mei is de return in Deventer.

Op social media is verwarring ontstaan over de volgorde van uit en thuis spelen in de finale. Hieronder de uitleg:
De hoogst genoteerde ploeg speelt altijd eerst uit en dan thuis. Als Eredivisionist Go Ahead Eagles in de finale staat, speelt het dus eerst uit en dan thuis. Als De Graafschap (dat onder Eindhoven en Volendam eindigde in de competitie) in de finale staat, speelt het eerst thuis en dan uit.

Kaartverkoop:
– Informatie over het bezoeken van het uitduel met De Graafschap is hier te vinden.
– Informatie over het bezoeken van het thuisduel met De Graafschap is hier te vinden.
Op de e-tickets voor het thuisduel is per abuis de verkeerde datum gekomen: 22 mei in plaats van 25 mei. Deze tickets geven wel gewoon toegang tot het stadion op maandag 25 mei, omdat de barcode wel klopt.

Vernieuwbouw

De vernieuwbouw van het stadion start op 1 juni.

Europees avontuur

Go Ahead Eagles is definitief tweede geƫindigd op het Fair Play Klassement van het seizoen 2014/2015. Doordat koploper FC Twente reeds aangaf geen aanspraak te willen maken op het ticket voor de Europa League, gaat deze plek in de eerste kwalificatieronde naar Go Ahead Eagles.

Om deel te nemen aan de Europa League dient Go Ahead Eagles in het bezit te zijn van een UEFA Licentie. De aanvraag hiervan loopt. De club hoopt op korte termijn uitsluitsel te krijgen hierover.