Go Ahead Eagles bereidt zich van 2 tot en met 6 januari in het Turkse Belek voor op de tweede seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie. Dagelijks vindt u op de clubkanalen een bericht uit Belek. Vandaag deel 1 over een vlekkeloze reis.

Om klokslag 8:00 uur begon de tweede seizoenshelft dan echt, toen spelers en staf zich meldden aan de Vetkampstraat om de reis naar vliegveld Keulen in te zetten. Onder de selectieleden ook Olaf Kok. De nog net 16-jarige aanvaller vervangt deze week de geblesseerde Sjoerd Overgoor in de ‘trainingskampselectie’.

Na een voorspoedige bus- en vliegreis – dit tot grote tevredenheid van chef de mission Alfred Knippenberg – landde de Deventer delegatie om 19:45 uur plaatselijke tijd in Turkije. Daar speelt Go Ahead Eagles aanstaande zondag twee oefenduels, tegen Konya Anadolu en Kayserispor. Laatstgenoemde wedstrijd betekent een weerzien met Deniz Türüç, die van 2012 tot 2015 actief was bij Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles logeert in Hotel Titanic te Belek, waar momenteel ook onder meer het Turkse Bursaspor verblijft. Morgen staan er twee trainingen op het programma: één in de ochtend en één in de middag. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een nabijgelegen trainingsfaciliteit.

Volg Go Ahead Eagles ook vooral op Facebook, Twitter en Instagram voor (live)beelden uit Belek! We gaan ons best doen ook beelden van de wedstrijden (live) via onze kanalen uit te zenden.

Tot zover het eerste (korte) bericht uit Belek! Dank voor het lezen en tot morgen!