Go Ahead Eagles bereidt zich van 2 tot en met 6 januari in het Turkse Belek voor op de tweede seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie. Dagelijks vindt u op de clubkanalen een bericht uit Belek. Vandaag deel 2 over een treffen met Waterspor.

Hoewel de weersverwachtingen een ander beeld toonden, stapten de spelers en staf van Go Ahead Eagles vanochtend onder een stralende Turkse zon het trainingsveld op. Anderhalf uur later was de eerste training van 2019 achter de rug en kon de Deventer enclave tevreden terugkeren naar het hotel.


Videoverslag eerste training 2019.

Na de verplichte rustpauze was het tijd voor training 2. En die werd afgewerkt onder iets andere weersomstandigheden. Zoals Marco Heering treffend verwoordde: “Waterspor is hier ook op trainingskamp”. Het regende namelijk dat het goot op het trainingscomplex, maar dat weerhield John Stegeman er uiteraard niet van zijn trainingsplan te volgen. Over het gehele veld werd er in verschillende samenstellingen elf-tegen-elf gespeeld. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door ‘oranje’ door een goal van Maarten Pouwels.Vanavond omstreeks 19:45 uur Nederlandse tijd schuift Istvan Bakx aan bij ‘Beeldbellen met Belek’. In een live-sessie beantwoordt hij jouw prangende vragen op Facebook.com/GAEagles. Namens Istvan: hopelijk tot straks!