Het échte shirt van Veldmate, Rabillard of een van zijn teamgenoten aan jouw muur? Dit is je kans! In deze ongewone tijden zonder voetbal, biedt Go Ahead Eagles supporters de kans om bijzondere shirts van het afgelopen seizoen te bemachtigen. Vanaf vanavond om 20:00 uur kan er vier dagen lang geboden worden op de speciale 100 jaar Vetkampstraat-uitshirts van de club op deze link.

Deze shirts zijn gedragen tijdens de spectaculaire 5-2 bekeroverwinning tegen FC Twente op 17 december 2019!

Steun de de maatschappelijke tak van de club
100% van de opbrengst van de veiling komt ten goede aan de maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles Meer Dan Voetbal en het ondersteunen van de club in crisistijd. De club toont haar maatschappelijke betrokkenheid door initiatieven op te zetten die draaien om de pijlers gezonde leefstijl, duurzaamheid en sociale kwaliteit.

Tekst gaat verder onder foto.

Ook het shirt van Richard van der Venne is te koop. Net als de andere shirts inclusief handtekening, tekenfilmpje en echtheidsverklaring. (Foto: Erik Pasman)

Snel in huis
De veiling start op vrijdag 20:00 uur en sluit exact 4 dagen later: op dinsdagavond om 20.00 uur. Meebieden kan al vanaf €89,- via www.matchwornshirt.com/club/go-ahead-eagles – ook vanaf de mobiele telefoon. Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op dinsdagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 48 uur aangetekend en gratis verzonden.

Alle shirts hebben:
– Een handtekening*
– Een tekenvideo*
– Een echtheidsverklaring

*Op die van Ngombo en Edqvist na.

Bied mee en haal een uniek stukje Eagles-geschiedenis in huis!

Met dank aan: MatchWornShirt