Eerste Selectie

Blessure-update La’Vere Corbin-Ong en Orhan Džepar

La’Vere Corbin-Ong heeft geen breuk in zijn enkel overgehouden aan het duel met Voorwaarts Twello van gisteravond. Dat is gebleken uit een foto van zijn enkel, die vanmiddag is gemaakt.

Tijdens de wedstrijd tegen Voorwaarts kwam de linksback ongelukkig in botsing met een aanvaller van de Twellonaren. Dat er sprake is van bandletsel, staat vast. Op basis van de zogenoemde kliniek (oftewel: pijnklachten en bewegingsbeperkingen) zal de komende periode bepaald kunnen worden welke duur de revalidatie zal hebben.

Elke uitspraak over de duur van de revalidatieperiode is op dit moment dan ook voorbarig.

Orhan Džepar
Bij Orhan Džepar is een scheurtje in zijn spierpeesovergang van de aanhechting van zijn bovenbeenspier geconstateerd. Deze blessure heeft hij eind van vorig seizoen opgelopen. Momenteel is hij hier nog herstellende van.

Ook voor deze blessure geldt dat het voorspellen van de duur van de revalidatieperiode nog niet bepaald kan worden. Wanneer de speler (nagenoeg) pijnvrij is, kan hij zijn rentree maken. Bij de ene speler komt dat moment van pijnloosheid en herstel (veel) sneller dan bij de ander.

Terug naar overzicht