nieuws
nieuws

Over Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles streeft ernaar om, met een gezonde financiële huishouding als voorwaarde, een blijvende speler te worden in de Eredivisie, met jonge talentvolle voetballers die aantrekkelijk en aanvallend voetbal spelen. Richting de achterban wil Go Ahead Eagles betrokken zijn. In het stadion streeft de club naar sfeer, gastheerschap en veiligheid.

 

 

Functieomschrijving
De Commercieel Manager maakt onderdeel uit van het management team en legt verantwoording af aan de directie.
De Commercieel Manager is eindverantwoordelijk voor het commercieel beleid. Hij/zij signaleert commerciële kansen en professionaliseert het acquisitie en relatiebeheer. Hij/zij geeft leiding aan het commerciële team (2 fte), is eindverantwoordelijk voor de merchandising, ticketing, events ten behoeve van zakelijke relaties en de verdere integratie en implementatie van het MVO-beleid.
Daarnaast onderhoud Commercieel Manager contacten met externe stakeholders, zoals de KNVB en diverse business platformen.

Gevraagd wordt een ervaren Commercieel Manager met een “hands-on mentaliteit”, gevoel voor ondernemerschap en klantbeleving, die als aanvoerder zijn/haar team motiveert en zowel samenspel als resultaat nastreeft.

 

Functieprofiel
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
• Enkele jaren leidinggevende ervaring en gewend om op directieniveau te opereren en overeenkomsten te sluiten.
• Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur Bedrijfskunde of HEAO-CE.
• Beschikking over een relevant zakelijk netwerk in de Stedendriehoek.
• Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van commerciële concepten en en realiseren van targets.
• Bekend zijn met MS Office pakket, CRM systemen en internet.
• Affiniteit met voetbal in het algemeen en met Go Ahead Eagles in het bijzonder.

 

Go Ahead Eagles biedt een geweldige kans om vorm en inhoud te geven aan de ambities en het commerciële succes van de club. De mogelijkheid om relaties aan te gaan met aansprekende bedrijven en te presteren op het hoogste voetbalniveau. Een zeer dynamische en afwisselende baan bij een prachtige volksclub. De kans om zich verder te ontwikkelen.

 

Interesse?
Om in aanmerking te komen voor de betreffende vacature ontvangen wij graag uw Curriculum Vitae en begeleidende brief voor 30 november 2013.
Deze kan worden gestuurd naar Go Ahead Eagles, t.a.v. Martijn Hegeman, Postbus 184 7400 AD Deventer of per mail info@ga-eagles.nl o.v.v. Commercieel Manager.

Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor aanvullende informatie over de functie kunt u contact opnemen met onze Algemeen Manager Martijn Hegeman (0570-621357).